EYECANDY


SVENSK MUSIK

Jag har verkligen verkligen verkligen fastnat för svensk musik, iallafall sånhär typ av musik. Texterna bara går rakt in i hjärtat och säger allt som man själv inte kan säga. Som att någon hör ens tankar och skriver ner dom, vissa låtar är bara läskigt likt.


EN FIN KVÄLL I MAJ

20ÅRSFEST

Lördagen var SÅ JÄVLA ROLIG! Tacktacktacktack till alla som kom och gjode kvällen suverän. Jag anordnade en fest eftersom att jag fyllde 20 år för ett litet tag sedan. Jag bjöd runt 25 pers, men jag tror att det slutade med att vi var runt 40 st istället. Grymt! Vi dansade på bord och stolar, sjöng, hade tequilarace, vrickade fötter, åkte raggarrundor, åkte runt i lokalen på bordsvagnar, åt god mat, drack gott, hade tipspromenader, däckade på väldigt olämpliga ställen, låste in oss på toan och halsade tequila, lyckades spräcka glas över hela golven, hittade folk sovandes på toan och i skrubben, hade blåmärken över hela våra kroppar osv osv osv. Allt hände tror jag! Och det känns så otroligt bra att alla hade så jävla kul!! Fantasticoooooooo. (Eftersom att min kamera blev snodd för ett par månader sedan och jag inte har köpt en ny ännu, så snor jag helt enkelt några bilder av mina friends! HEHEHE)


FRIDAY

Igår var en riktigt trevlig dag och kväll. Jag och mami var i Mora först och handlade grejor inför min 20årsfest som jag ska ha ikväll, woopa woopa. Efter det var det bara att åka hem till Älvdalen och fixa iordning i bystugan och svira om, för sen bar det av till Mora igen med ett härligt tjejgäng på 8 pers, vi åt god mat och drack gott på Strand! (Som förövrigt är Moras bästa restaurang enligt mig). Vi blev underhållna av en trubadur under tiden också, vilket var pricken över i. Riktigt mysigt!



Lånade visst lite bilder av Carro också, hihihihi.

WTF

Okej, helt seriöst.... Vad fan hände här?

DÅ:



NU:




Öööööööhhhh.......... Snygg? Svar JA.

:)

I flera dagar har jag varit lite nere av någon äcklig anledning, jag har liksom inte orkat göra någonting alls. Men idag vände det faktiskt på bara en sekund! Tänk va SJUKT glad man kan bli av att få träffa någon man inte sett på så länge :D

CLUB EPIC HOUSEFESTIVAL



Den 21 juli, alltså om tio dagar så styr Rättvik Dalarnas första housefestival. Hur grymt?
För mer info tryck HÄR
För att köpa biljett tryck HÄR
:D !!!

:)



Jag kan förstå att det är svårt att säga nej
För det är lika svårt för mig
Jag kan förstå att det är svårt att vara still
För jag är tyst av samma skäl
Men jag kan inte se dig
Ser bara skuggan av dig
För jag kan inte fånga dig utan att jag ångrar mig

Jag vill ju veta hur du känns
Så säg att du vill ha mig här
Och säg att du vill se mig
Mer än så behöver inte jag

ONSDAG. ÄNTLIGEN ONSDAG.


JAG SAKNAR ER. HUR. MYCKET. SOM. HELST.


NU BLIR JAG SÄKERT KÄR I DIG. PINSAMT JÄVLA KÄR I DIG

Tjenna! Jag kände att det kanske var dags för ett inlägg där jag skriver någonting. Haha.. Jag har fullkomligt snöat in mig på bilder och låtar med budskap, yaop. Tacka vet jag weheartit.com och svensk musik just nu säger jag bara, dom tar mina tankar och känslor och skriver ner det i fina låttexter och bilder!

Idag vaknade jag klockan nio, ställde klockan och allt! Jag skulle vara superduktig idag och börja dagen med en promenad, städa och hitta på något trevligt. Hur gick det då...........? Klockan ett kom jag upp ur soffan första gången, sen satt jag vid datorn i två timmar, och sedan legat i soffan tills nu. Bra jobbat Sofi :) men vissa dagar när man vaknar upp så orkar man helt enkelt inte göra ett skit. Jag har inte ens orkat äta idag. SÅ, nu ska jag hoppa upp och gå till affären för att kunna fylla på mitt kylskåp och skafferi med lite behövligheter. Woopa woopa.



ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT OM DU BARA LÅTER ALLTING VA'



Men att inget är förevigt är väl underförstått
Jag ljög och låtsades som ingenting
Och visst skiter jag i dig men inte i mig

-




sofikaos

Everything happens for a reason.

RSS 2.0